Katarina Radivojević ide kod Cecinog duhovnika!

Autor: T. C.

Zabava

16.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Radivojević ide kod duhovnika Cece Ražnatović, koji je pevačici ujedno i veliki prijatelj. Lepa glumica koja se proslavila u filmu "Zona Zamfirova" vrlo je pobožna, redovno posti i pričešćuje se, a sada se ispoveda baš kod vladike Stefana Šarića.

Foto: E-stock/S. FILIPOVIĆ
Posvetila se veri... Katarina

Naime, duhovnik folk zvezde arhimandrit Stefan Šarić na prošlogodišnjem završnom zasedanju Sabora imenovan je za vladiku i tom činu, osim Cece, prisustvovala je i poznata glumica, kao i brojni predstavnici estrade. Katarina od tada redovno ide kod Šarića i sve svoje probleme deli upravo sa njim. On je uvek tu da je sasluša, ali i posavetuje.

RepublikaFoto: youtube.com/Ostrog Tv Studio
Duhovnik Stefan Šarić

Katarina od prošle godine redovno ide kod Šarića, sa kojim deli probleme

Vladika Stefan pre zasedanja Sabora bio je starešina Hrama Svetog Save. Na tom mestu je zamenio pređašnjeg vikara patrijarhovog Arsenija, koji je na prošlom saboru izabran za vladiku niškog.

RepublikaFoto: E-stock/S. FILIPOVIĆ
Posećuje Cecinog duhovnika... Radivojevićeva

Šarić nikada nije krio da je sa Ražnatovićkom kućni prijatelj.

- Veoma dobro sam Cecu upoznao kroz njenu ispovest. Ceca preda mnom nema tajni i prava je retkost da jedna tako poznata ličnost otvoreno priča o svemu. Nije lako poveriti nekome sve svoje tajne - rekao je vladika i priznao da se plašio Cecinih ispovesti.

RepublikaFoto: e-stock agency
Ražnatovićeva redovno ide na pričest...Ceca sa sestrom Lidijom

- Jedno vreme sam bio i opterećen time da se ne čuje neki trač u vezi sa onim što je meni ispovedala. Čak sam joj i rekao: "Svetlana, vi ste imali hrabrosti da se meni ispovedate, ali time ste mi stavili veliki teret na leđa" - rekao je tada novi vladika Stefan i dodao da Ceca svakodnevno čita Sveto pismo, ali i drugu duhovnu literaturu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srbin

16.04.2019 13:38

Neke teme nisu vredne komentara.

Odgovori 0 21
CTOJKE

16.04.2019 19:39

Свако има право да се труди да живи хришћански, верује у бога и тражи своју срећу.