Maja Volk uplašena za svoj život: Razbojnici joj često upadaju u kuću!

Autor: Hello

Zabava

23.02.2019

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja voditeljka Maja Volk započela je potpuno novi život u Atini sa suprugom Nikosom, a dok svi misle da njih dvoje žive bajku ona otkriva da je njihova situacija daleko od toga.

Foto: Promo foto
Multimedijalna umetnica više ne živi tako srećno... Maja Volk

- Nije baš sve tako blistavo. U Atini ima mnogo krađa, pre nekoliko meseci su nas opljačkali. Ništa nisu uzeli, jer nisu imali šta. U kući sa 5.000 knjiga najskuplji predmeti su moji miskeri i blender, a to njih ne zanima. Ipak, napravili su štetu - otkrila je Maja.

- To je četvrti put da su Nikosu obili kuću i osećaj nije nimalo prijatan. Ne zbog stvari, već zbog straha za život. Slobodno neka uđu, otvoriću im ja vrata da ne prave štetu, samo da niko ne bude povređen. Nikos se toga strašno plaši i moram priznati da sam mislila da je paranoičan, da taj njegov strah nije realan. Sada vidim da je vrlo realan. Ne osećam se više bezbedno kada sam tamo, najsigurnija sam ovde (prim.aut. u Beogradu) - istakla je Volkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedeljni provod u Peaniji! Svi Grci navijali za Noleta i kazu ovo je osveta za Cicipasa sto je izgubio od Nadala.....

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Jan 27, 2019 at 5:58am PST

- Opušteni smo, sve manje izlazimo i sve smo više upućeni na tu našu malu kućicu. Nikos je jedan od najvećih kolekcionara poštanskih maraka na svetu, ima ih oko 50.000, i uživa dok ih sortira. Ja radim moje video-zapise, zajedno pravimo hranu, sviramo, pevamo, pišemo knjige, prevodimo, gledamo stare filmove - dodala je multimedijalna umetnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading