Zajedno igrali fudbal i pecali: Bora Đorđević se oprostio od Šabana Šaulića!

Autor: Espreso

Zabava

18.02.2019

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji srpski roker Borisav Bora Đorđević oprostio se od najslavnijeg pevača narodne muzike Šabana Šaulića emotivnim rečima.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Svi ga oplakuju... Šaban Šaulić

- Veoma sam tužan i nesrećan što nas je napustio veliki umetnik i veliki čovek Šaban Šaulić. Englezi kažu: "Kralj je mrtav, živeo kralj", mi možemo samo da kažemo kralj je mrtav, jer ne vidim ko bi mogao da nasledi neponovljivog i jedinstvenog Šabana Šaulića. Kad bolje razmislim, ne može se reći ni kralj je mrtav jer će Šaban večno živeti - kazao je Bora i dodao:

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Oprostio se od prijatelja... Bora Đorđević

- Imao sam tu čast da Šaban otpeva i komponuje moj tekst "Preskočiću tarabu i jarak". Takođe, imamo i zajedničku strast - pecanje. Baš u Krčedinu smo se družili posredstvom našeg prijatelja Miloša. Igrali smo i fudbal zajedno za estradnu reprezentaciju protiv Italije. On i Miša Mijatović su igrali odlično - dodao je sa setom Bora.

Podsećamo, Šaban Šaulić doživeo je saobraćajnu nesreću u nedelju rano ujutru posle nastupa u Nemačkoj. Nakon toga je, uprkos brzoj intervenciji lekara, preminuo u bolnici od srčanog udara u 68. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading