Noć za pamćenje gde su se na jednom mestu okupile sve najveće Zvezde sa jednim ciljem da pomognu i budu Humani!

Autor:

Zabava

14.02.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u restoranu Magaza održana humanitarnoj reviji "Nebacaj pokloni" koja je imala za cilj da sakupi odeću za one kojima je to najpotrebnije.

RepublikaFoto: Promo foto
Anđelka Prpić...

Ova revija  imala je za cilj da podigne svest o višku odeće koja se može i mora distributirati na bolji način i to upravo onima kojima je najpotrebnija.

Još jednom je pokazano da sjajnom organizacijom, čistom emocijom iz srca, sjajnim polaznim motivima možemo staviti pod istu kapu preko 150 ljudi iz sveta show biz-a , sporta, visoke diplomatije, aktivnih ucesnika Vlade Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Mirka i Vujadin...

Na reviju su pozvani akteri koji su imaju svoj pečat u svetu muzike,kulture,sporta,diplomatije,glume,kao i dazani humanitarci, a ono što možemo da zaključimo posle uspešne večeri, je da su pod krovom Magaze sinoć bili veliki ljudi.

RepublikaFoto: Promo foto
Marijana Mićić...

Učesnici u humanitarnoj reviji su bili naši perspektivni i proslavljeni dizajneri kao što su Fantasia di Yeya, Sandra Ristovski, Katarina Petrovic i njen Couture by K,Station, streewear Disciplina, Courage by Marija Grahovac,T2 Atelier i Beka Zecevic.

RepublikaFoto: Promo foto
Vuk Kostić...

Veče je nastavljeno uz koktel i sjajnog gosta iznenadjenja Bojana Marovica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading