Goca ne odustaje od borbe za potomstvo: Raša i ja želimo dete!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan će Božić dočekati radno, ali će zato dan provesti u krugu porodice uživajući u trpezi koju je za nju, Rašu i Lenu napravila Rašina majka.

Foto: Ivana Stevanović
Ne odustaju od potomstva... Goca i Raša

Kao i svakog dana, pa i božićnjeg, Goca tvrdi da ona i njen partner Radomir Novaković imaju istu želju, a to je proširenje porodice.

- Raša i ja želimo dete i radimo na tome. Ali te želje ne izgovaram glasno, kažu ljudi da se ne valja. To su naše najintimnije želje, za koje se borimo.

Foto: Ivana Stevanović
Neke želje ne izgovaraju glasno...

Kako i sama ističe, ćerku Lenu uči običajima, ali onoliko koliko to ona želi.

Goca: Godina iza nas je jedna od najtežih u našim životima. Izgubili smo neke bliske ljude, i to tragično

- Lena zna običaje, zna šta je vera, ali nisam od onih majki koje orobljavaju svoje dete običajima. Ja nju vaspitavam da je bog ljubav i da sve ljude mora da voli i da nađe dobro u svemu - ističe pevačica i otkriva da je upravo ona ta srećnica koja uglavnom izvuče novčić iz česnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#durmitor #mountains #climbing #hiking Avantura. ?⛰?

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Aug 7, 2018 at 1:00am PDT

- Uglavnom ja izvučem novčić zato što pojedem pola česnice. Raša i Lena se bune, ali šta da im radim kada nemaju apetit - šaljivo objašnjava pevačica dok setno priča o protekloj godini.

Foto: Ivana Stevanović
Uživaju u braku...

- Godina iza nas je jedna od najtežih u našim životima. Izgubili smo neke bliske ljude, i to tragično. Teško nam je bilo i sigurno ćemo je pamtiti po tome, ali zato od ove očekujemo mnogo. Imamo velike planove i uz božju volju se nadam da ćemo ih i ostvariti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading