Sve se dešava s razlogom: Posle Darka i Ana progovorila o njihovom odnosu!

Autor:

Zabava

03.01.2019

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić nedavno je otkrio u kakvom su zaista odnosu Ana Sević, njegova bivša supruga i on, kao i da je zaista razočaran zbog činjenice da dok je on bio u komi, ona je njegovim roditeljima poslala opomenu pred utuženje.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Nekad su bili srećna porodica... Ana i Darko sa ćerkicom Lorenom

A u toku današnjeg dana Ana Sević progovorila je o svojim željama za Novu godinu, i tom prilikom otkrila da bi volela da se u 2018-oj samo jedna stvar nije desila:

- Izbrisala bih nesreću koju je doživeo moj bivši suprug - rekla je ona i time jasno stavila svima do znanja da Darku želi samo najbolje.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Ona njemu želi sve najbolje... Ana i Darko

Kada su u pitanju očekivanja od 2019. godine i obećanja koja svi sebi dajemo, Ana je nešto drugačija po tom pitanju:

- Volim sebe u svim izdanjima i mislim da sve u životu što se dešava, dešava se sa razlogom. Izdanja samog sebe kojima nismo zadovoljni iz perspektive sadašnjosti sigurno su nas dovela dotle da postanemo bolji i pametniji. Naravno ako iz njih umemo i želimo da izvučemo pouku. Ne želim ništa da menjam, sigurna sam da je sve onako kako treba da bude i da će biti još bolje - istakla je Ana.

Podsetimo, Lazić je nedavno progovorio o Ani i tom prilikom objasnio u kakvim su odnosima:

- Jako je ružno što je Ana htela da tuži moje roditelje, odnosno poslala im je opomenu pred tužbu zbog toga što su kao u javnosti loše pričali o njoj. Znam da moji roditelji nikada nisu pljunuli Anu. Prosto, nisu takvi. Je l' to znači da je trebalo i ja nju da tužim što je u novinama izlazilo kako ona pljuje moje roditelje?! To je glupo. Dok sam bio u bolnici, ona se bavila tim stvarima. Ja znam svoje roditelje, i da su nešto loše rekli, ja bih im prvi zamerio, ali znam da nisu - izjavio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading