Intnimna ispovest Svetlane Cece Ražnatović: Evo šta pevačica kaže o Arkanovim ubicama

Autor:

Zabava

30.12.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u razgovoru za Srpski telegraf otkriva do sada nepoznate detalje bračnog života sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i perioda koji je usledio nakon njegovog ubistva, koje se dogodilo pre skoro 19 godina u holu beogradskog hotela "Interkontinental".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
On joj je bio velika podrška... Ceca i Arkan

Ražnatovićeva je istakla mišljenje o tome što ubice njenog supruga posle skoro dve decenije još nisu izručene Srbiji.

- Devetnaest godina sa mojom porodicom čekam da se ubica izruči Srbiji. On je osuđen na 30 i nešto godina. Ne znam zašto je smanjeno sa 40 jer je u pitanju trostruko ubistvo. Ne znam koja je to olakšavajuća okolnost postojala. Devetnaest godina će biti 15. januara da ja čekam da se mojoj zemlji izruči čovek koji je kriv za trostruko ubistvo, jednog pukovnika policije, mog pokojnog supruga i Milenka Mandića. Ja sam mogla svih 19 godina da galamim i pričam na tu temu. Niti znam ko je kriv niti mogu da isterujem pravdu. Kažu: "Pravda je spora, ali dostižna." Ovoj zemlji plaćam ozbiljan porez. Ja sam jednaka kao i svi ostali građani. Očekujem od moje države da samo sprovede pravdu, a od moje galame nema ništa. Verujem da će sve izaći na videlo i doći na svoje mesto. Ne znam ko su ljudi koji opstruiraju proces izručenja. Da znam ko su, lično bih ih pozvala, ne bih koristila medije. Meni mediji nikada nisu služili za obračunavanje. Ja znam koliko hrabrosti imam u sebi i da nisam kukavica. Nikada nas niko nije nazvao i izvestio o bilo čemu. Sve što smo saznali o Željkovom ubistvu, znamo iz medija.

Ostatak Cecine šokantne ispovesti pročitajte u novogodišnjem trobroju Srpskog telegrafa

Foto: Srpski telegraf

Još fotografija iz privatnog albuma samo u novogodišnjem izdanju Srpskog telegrafa

RepublikaFoto: Privatna arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading