Dabovićeva: Nata i ja smo za žaljenje, tužno je što smo doživele da nas tuku!

Autor:

Zabava

21.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska košarkašica Milica Dabović, koja trenutno brani boje albanskog Fijamurtarija iz grada Valona, posle gotovo godinu dana medijske pauze odlučila je da progovori o torturi koju je pretrpela od svog bivšeg partnera.

 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milica Dabović

Milica je za Srpski telegraf rekla da je boli srce kada se seti pakla kroz koji je prošla dok je, kako naglašava, trpela psihičko i fizičko nasilje, koje je nad njom vršio tadašnji dečko Simon Šime Šiklić. Milica se poistovelila i sa pevačicom Natašom Bekvalac i konstatovala da je za žaljenje to što su dopustile da partneri dignu ruku na njih.

Milica: Uvek imamo potrebu da menjamo muškarca. Trebale smo na prvi znak nasilja da se pokupimo i odemo

- Nataša Bekvalac i ja smo prošle kroz istu situaciju, obe smo pretrpele fizičko i psihičko nasilje muškaraca koje smo volele. Tužno je i žalosno što smo dozvolile da neko digne ruku na nas. Trebale smo na prvi znak nasilja da se pokupimo i odemo. Mi žene smo čudne, uvek imamo potrebu da menjamo muškarca. Kad se desi prvi šamar, mi žene uvek nalazimo opravdanje. Govorimo u sebi da je možda imao loš dan, da nije nasilnik, da mu se slučajno omaklo i da se neće više ponoviti. To su sve velike zablude! Žene treba da nauče iz Natašinog i mog primera, skupe snagu i ostave nasilnika, jer što više budu čekale, situacija će biti samo gora i nedajbože može doći do smrtnog ishoda - kaže Milica i konstatuje da joj uprkos tome što nema partnera ne manjka ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the set?

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 13, 2018 at 5:02am PST

- Kada sam rodila Stefana, bila sam najsrećnija žena na svetu. Svu svoju ljubav mu pružam i on me je učinio boljom osobom. Uz njega sam prebrodila sve teške trenutke koji su me zadesili u poslednjem periodu. Njegov otac je uz nas i pomaže mi u njegovom odgajanju. Moj sin uvek ima osmeh kada provodi vreme sa svojim tatom, a meni je to najbitnije. Nas dvoje nismo zajedno, ali nikada se ne zna šta nosi dan, a šta noć - izjavila je Dabovićka.

Podsećamo, košarkašica je bila dve godine u vezi sa hrvatskim rukometašem Simonom Šimetom Šiklićem, njihova veza je delovala skladno i niko nije slutio da će doći do nasilja. Međutim, Milicu je Simon pretukao početkom prošle godine. Dabovićeva je nakon tog incidenta tvrdila da joj je Šiklić krao novac i prijavila nasilje. S druge strane, Nataša Bekvalac je u aprilu ove godine prošla kroz istu situaciju kada je na nju fizički nasrnuo njen bivši suprug Luka Lazukić, sa kojim ima ćerku Katju, nakon čega se njihov brak okončao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading