Goran Bregović: Obožavam pesme Sandre Afrike!

Autor: D. S.

Zabava

05.12.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni osnivač jednog od najpopularnijih bendova bivše Jugoslavije Bijelog dugmeta Goran Bregović je nastupao po celom svetu, osvojio Gremi nagradu, saznao da ga sluša muzička zvezda Erik Klepton, ali sinoć je šokirao Ognjena Amidzića, kada je u njegovoj emisiji "Amidži šou" otkrio da obožava pesme pevačice Sandre Afrike.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Goran Bregović

- Sviđa mi se numera "Noćas će mi neko napraviti sina", melodična je i uklapa se u repertoar koji izvodim na svojstven način. Ne mislim da je pesma bogohuljenje, u muzici je sve dozvoljeno. Rado ću je interpretirati na svom koncertu, ako treba i više puta - izjavio je Bregović, koji je potom otpevao Sandrinu pesmu uz gitaru, što je oduševilo sve u studiju. Popularni muzičar je zatim ispričao anegdotu iz srednjoškolskih dana, kada ga je drmao pubertet.

 Rado ću pevati Sandrine numere na svom koncertu, ako treba i više puta

- Izbačen sam iz muzičke škole jer sam bio neverovatno nemiran. Pravio sam ogromne probleme, a na mene je uticala i tetka koja mi je govorila da u školi ima puno pedera. Nakon tog incidenta sam upisao tehničku školu jer sam voleo da crtam, ali su me izbacili iz nje. Potom sam upisao gimnaziju, koju sam i završio - bio je iskren Bregović, a zatim se osvrnuo i na svoje poreklo i događaje koje će zauvek pamtiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A sad si tu sve bi da znas i sve ti je IMPOZANTNO...@makeupbyjjavorac @ipecenica ❤

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Nov 26, 2018 at 6:16am PST

 

 

- Rodio sam se sa ukusom srednje klase. Nisam mogao da plešem uz "Labudovo jezero", već sam uživao u roku, koji sam kasnije počeo i da sviram sa bendom. Muzika je mesto gde se nađe svet i stvara bliskost. Ipak, ona nije dovoljna, potrebno je malo ludila. Romi toliko dobro pevaju i sviraju da ostali ne moraju da se bave muzikom. Moj orkestar svira radost. Mi čak i u avionu sviramo ako ne odradimo probu, a pilotu to ne smeta. Ispunjen sam čovek, imam publiku širom sveta i ne postoji želja koju nisam ostvario. Kruna moje karijere je situacija koja mi se desila u Meksiku u gradu Oahaka. Pozvalo me je obezbeđenje i saopštili su mi da moja dva zemljaka žele da me upoznaju. Sa ushićenjem sam izašao i ugledao mladiće koji čekaju moj dolazak. Pozdravivši se sa njima, prvo što sam ih pitao bilo je kako su se upoznali. Odgovor mi je bio jako komičan. Njih dvojica su šetali odvojeno, jedan u dresu Crvene zvezde, a drugi u dresu Partizana, prišli su jedan drugom i upoznali se. Iako sam ja navijački više naklonjen Zvezdi, bili su mi jako dragi i simpatični - zaključio je Braga. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading