Vladimir Marinković o Savezu za Srbiju: Prevazišli su sebe u bahatosti i beščašću

Autor: Tanjug

Vesti

04.04.2019

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković izjavio je da su čelnici Saveza za Srbiju danas opet pokazali svoje pravo lice i anticivilizacijske i antidržavne namere.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vladimir Marinković

- Čini se da su danas prevazišli sami sebe u beščašću, bahatosti i agresiji te su se ustremili na koleginice iz gradske uprave Beograda, majke, sestre, ćerke ali sto je najbitnije one koje predstavljaju najsnažniji stub razvoja grada i države a za to su ih birali građani zbog njihove vrednoće, posvećenosti, ljubavi prema Beogradu - naveo je Mrinković u saopštenju.

On je naveo da sraman čin i nasilje dok je trajala sednica Saveta za rodnu ravnopravnost Grada Beograda pokazuje ustvari njihovu beskrupuloznost i želju da zarad vlasti i sopstvenih frustracija zato što ih narod ne želi, udare na naše vredne koleginice. 

- Šta i ko je sledeći, možda naše bake i deke koje se ne slažu sa fašističkom politikom i nasiljem Obradovića, Ðilasa i Jeremića - napomenuo je Marinković.

On kaže da su dobro poznati i iz parlamenta, "stari junaci i siledžije", mislili da je najlakše da nasilje sprovedu nad ženama počevši od Maje Gojković koja ih je sama izbacila iz kancelarije do koleginica iz medija i društvenih sfera.

- Dame su danas pokazale koliko su snažne i koliko vole i poštuju svoju državu - ocenio je Marinković i izrazio punu podršku njima i predsedniku Vučiću koji je garant da će ovakvo nasilje biti sankcionisano u skladu sa zakonima Srbije i da nećemo dozvoliti da nam udaraju na one najbolje u našem društvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nemanja

04.04.2019 15:59

PRevazisli su oni sami sebe odavno, a sada prelaze i neku granicu koju ne bi smeli. Pitanje je dole ce policija ovo da tolerise .

Davor

04.04.2019 18:06

Prljava igra im nije strana. Treba ih se čuvati.

ognjen

04.04.2019 19:22

Neka ih neka se blamiraju, da građani vide kakvi su.

Tina

04.04.2019 21:08

Dovoljno su nasilja izvrsili za kratko vreme, ali neka ih narod ce barem na vreme videti sa kim bi imao posla kada bi bili na vlasti!