POPOVIĆ: Gugl želi najbolju saradnju sa malim kompanijama u Srbiji!

Autor: Tanjug

Vesti

12.11.2018

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović posetio je danas StartAp Akademiju i poručio da će Srbija maksimalno voditi računa o obrazovanju i inovacionom preduzetništvu, jer u njima, kako je ocenio, leži budućnost

RepublikaFoto: Tanjug/J. Pap
Nenad Popović

- Veoma je dobro što Gugl podržava Startit startAp akademjiu - rekao je Popović povodom podrške koju je akademija dobila od Gugla, a zbog čega u Beogadu boravi i Kevin O Tul direktor za međunarodni razvoj kompanije Gugl koja prepoznaje veliki potencijal programerskih talenata.

Popović je ocenio da je Akademija nešto najbolje što Srbija može da pokaže svetu jer je reč o obrazovanju i inovacionom preduzetništvu na kojima leži budućnost zemlje.

- Želimo u narednim godinama maksimalno da promovišemo razvoj kroz obrazovanje, da naši studenti kada završe ne rade samo autsorsing ili za velike kompanije, što jeste odlično, već da započnu svoje male biznise i da krenu sa svojim startapovima i preduzetništvom - rekao je Popović i podsetio da najbolji studenti u SAD po završetku studija upravo žele da započnu svoj startap biznis i da budu preduzetnici.

Radna grupa za borbu protiv lažnih vesti, ali SAMO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Popović je dodao da Gugl želi najbolju saradnju sa malim kompanijama u Srbiji i ideje koje će se ovde promovisati.

- Želimo da spojimo Gugl, ideje startap akademije i obrazovanje. Siguran sam da u budućnosti možemo da očekujemo mnoge preduzetnike i naravno veći ekonomski rast - rekao je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading