Svečana akademija u Sava centru: Čepurin i Mančang iskulirali Skota

Autor: Republika

Vesti

01.11.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin i njegov kineski kolega Li Mančang iskulirali su američkog kolegu Kajla Skota. O tome svedoči fotografija koju su reporteri Srpskog telegrafa i portala Republika.rs zabeležili u Sava Centru, gde se održava svečana akademija povodom stogodišnjica od završetka Prvog svetskog rata.

RepublikaFoto: Republika
Ne obraćaju pažnju na kolegu iz SAD: Ambasadori Li Mančan i Čepurin

Kao što se može videti na fotografiji koju objavljujemo, ruski i kineski ambasador sede jedan pored drugog, dok je Kajl Skot jedan red iza njih.

Kako Republika.rs saznaje, prema organizacionom protokolu manifestacije, za predstavnike diplomatskog kora ostavljena su posebna mesta u sali, ali treba biti krajnje naivan pa poverovati da su Mančang i Čepurin seli baš jedan pored drugog, dok je Skot ostao usamljen sa svojim saradnicima.

Naprotiv, ne treba biti veliki stručnjak za geopolitiku pa znati da velike sile ništa ne prepuštaju slučaju, pa je jasno da su ruski i kineski ambasador ovim očiglednu političu poruku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading