Skote, čitaj Srpski telegraf i bićeš mnogo bolje obavešten

Autor: Republika

Vesti

20.10.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki ambasador Kajl Skot je u intervjuu za NIN optužio tabloide da izmišljaju informacije. Ali brutalno je demantovan, bar po pitanju Srpskog telegrafa, samo dva dana kasnije.

RepublikaFoto: Tanjug
Kajl Skot

- Neimenovani izvori iz Bele kuće koje citiraju tabloidi najverovatnije rade u uredničkim kancelarijama tih tabloida - rekao je Skot za NIN.

Evo konkretnog primera: u četvrtak smo preneli reči našeg izvora iz diplomatskih krugova povodom dolaska Metjua Palmera u Beograd:

- Amerika ne želi da Srbija odustane od dogovora niti da Beograd, kao što to misle neki i u Beogradu i u Prištini, bude strana koja će i ovog puta biti ta koja sve gubi - glasi rečenica objavljena u našem tekstu.

Možda se i tome Skot nasmejao, ali je sigurno da mu je bilo mnogo manje smešno kada je Palmer dan kasnije maltene citirao rečenicu iz našeg teksta:

- Beograd i Priština treba da iskoriste istorijsku priliku i postignu sporazum koji bi bio trajan i koji bi bio vin-vin za obe strane. Rešenje mora biti dobitničko, vin-vin, jer ako to bude odnos dobitnik-gubitnik, onda neće biti sporazuma - izgovorio je američki zvaničnik.

Pametnom čoveku dosta!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading