KRSTIĆ RASKRINKAO JEREMIĆEVO LICEMERJE: OVAJ VUK MENJA I DLAKU I ĆUD

Autor:

Vesti

02.10.2018

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić ponovo glumi patriotu! Zarad jeftinih političkih poena lider Narodne stranke optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je ovlastio Tonija Blera, bivšeg premijera Velike Britanije, da pregovara sa Albancima u ime Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/M. KAROVIĆ
Vuk Jeremić

BUŠ MU IDOL

Međutim, njegov pokušaj da Vučića dovede u vezu sa čovekom koji u Srbiji važi za zločinca jer je bio jedan od nalogodavaca bombardovanja 1999. u startu je osujetio Nebojša Krstić, marketinški stručnjak. Kao nekadašnji Jeremićev saradnik, Krstić ga je podsetio na jedan od njegovih srdačnih susreta sa Tonijem Blerom.

- Bio sam prisutan 2005. na sastanku u Brajtonu kad su se Boris Tadić i Vuk Jeremić videli sa tadašnjim britanskim premijerom. Jeremić je bio presrećan što vidi Blera. Ne razumem zašto se sad pretvara da je njegov protivnik - prokomentarisao je na Tviteru Krstić ispad Vuka Jeremića, koji je u to vreme bio savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića.

Krstić: Susret Jeremića sa Blerom bio je toliko srdačan da sam mogao sonet da napišem o tome

Krstić prepričava da je Jeremićev susret sa Blerom bio toliko srdačan da je mogao da napiše sonet o tome.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Krstić

- Bio je iskreno oduševljen Blerom, ali ipak nešto manje nego Džordžom Bušom, za koga je smatrao da je najveći živi lider - kaže Krstić za Srpski telegraf.

 

 

IZMIŠLJOTINE

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković potvrdio je da su Jeremićeve tvrdnje za Blera i Vučića čista izmišljotina.

- Predsednik Srbije je jedini je ovlašćen da pregovara u ime Srbije, a oni su, izgleda, naučili da neko drugi pregovara u njihovo ime - poručio je Selaković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading