MINISTARKA MIHAJLOVIĆ ODBRUSILA POTPREDSEDNIKU SPS: Novice, pokrij se ušima!

Autor:

Vesti

23.07.2018

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo sevaju varnice između naprednjaka i socijalista. Ovog puta optužbe i kontraoptužbe razmenili su potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović i potpredsednik socijalista Novica Tončev.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

Naime, Mihajlovićeva je savetovala Tončevu da se pokrije ušima i time odbacila njegove optužbe da radi protiv interesa Srbije, te da zabija nož u leđa predsedniku države Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić.

BEZ SMISLA ZA HUMOR

- Što li se jedan od viđenijih socijalista Novica Tončev toliko uplašio jednog pitanja koje sam mu postavila? Da li je izgubio smisao za humor ili ga je ipak nešto mnogo ozbiljnije nateralo da jedan, po prirodi i nameri, lagani i zabavan intervju pretvori u politički obračun sa mnom - kaže za Srpski telegraf potpredsendica Vlade Zorana Mihajlović.

Mihajlovićeva: Možda se stvarno uplašio da ga ipak ne izbace iz SPS, u šta sumnjam

Reagujući na izjavu Tončeva objavljenu u vikend-izdanju Srpskog telegrafa u intervjuu bez cenzure, a odgovarajući na pitanje Zorane Mihajlović kako ga kao najvećeg protivnika saradnje SPS i SNS i dalje tolerišu u stranci, on je napao Mihajlovićevu za "hajdučki napad" i "zabijanje noža u leđa Vučiću".

- Vidim da mu je mnogo lakše da govori o fudbalu i estradi, ali čim je na moje pitanje ovako burno reagovao, mora da ga je baš pogodilo. Možda se stvarno uplašio da ga ipak ne izbace iz SPS, u šta sumnjam. A možda su ga uplašile razne građevinske rekonstrukcije ulica i stadiona i mogući gubitak unosnih poslova kojih ima sa državom. Ali, ako radi po zakonu, nema razloga da se plaši. U suprotnom, bolje da se pokrije ušima - poručuje Mihajlovićeva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novica Tončev

(NE) TOLERISANJE

A u pomenutom intervjuu, potpredsednica Vlade pitala je Tončeva kako ga, kao kao najvećeg protivnika saradnje SPS sa SNS, i dalje tolerišu u stranci. Na ovo pitanje Tončev je žustro odgovorio:

Tončev: Ona zastupa privatne strane interese u Srbiji

- Odgovor biste dobili da ste posetili rukovodstvo opštine kada ste kao član Vlade bili u poseti Surdulici. Tada ste me "hajdučki" isprozivali i pobegli u Beograd. To ne sme da bude manir jedne dame koja zastupa privatne strane interese u Srbiji i pretenduje da prvom prilikom zabode nož u leđa Vučiću. Kako vas i dalje tolerišu i u SNS i u Vladi Srbije kada puna 24 časa radite protiv Aleksandra Vučića i Ane Brnabić?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading