NAPAD NA SRBE GLAVNA VEST U UKRAJINI

Autor:

Vesti

19.12.2017

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao da se slučajno desilo, ali baš tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rusiji, usledila je nova medijska ofanziva Ukrajine protiv Srbije. Naime, kako danas navode ukrajinski mediji, na teritoriju Donbasa pristigla je grupa proruski nastrojenih Srba najamnika-snajperista.

Proruske snage u Ukrajini/Foto: Arhiva

"Prema informacijama iz štaba za antiterorističke operacije (ATO), na Donjecku se pojavila grupa Srba najamnika-snajperista. Njih predvodi Dejan Berić, poznatiji kao Deki", stoji u saopštenju. 

Prema informacijam izviđača, Berić je više puta dolazio u Donbas da bi učestvovao u bojevim dejstvima na strani proruskih boraca. 

 

 

- Srpski plaćenici za ruski prljavi novac nameravaju da ubijaju ukrajinske vojnike na liniji fronta, kao i da rade akcije protiv civilnog stanovništva. Ovi zločinci su izdajnici svesti i ljudskih vrednosti - ističu izviđači.

U sedištu ATO "gostima obećavaju pristojan sastanak sa ukrajinskom vojskom" i "slanje računa Ministarstvu odbrane Ruske Federacije odakle su i došli".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading