ČEDOMIR JOVANOVIĆ PODNEO KRVIČNU PRIJAVU PROTIV DIREKTORA POLICIJE

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

12.06.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedomir Jovanović, lider LDP-a podneo je krivičnu prijavu protiv direktora policije Vladimira Rebića, Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Čedomir Jovanović

U krivičnoj prijavi Jovanović navodi da je direktor policije Vladimir Rebić zloubotrebio službeni položaj svesno i sa namerom ne vršeći svoju dužnost. Lider LDP-a konstatuje da je Rebić time ugrozio život njegove dece i njegove porodice.

Jovanović podseća da je 13. maja 2021. godine Jedinica za obezbeđenje ličnosti ukinula obezbeđenje njegovoj deci, povukla i njegovo obezbeđenje, uprkos činjenici da je bio štićena ličnost poslednjih 20 godina.

U krivičnoj prijavi u koju je Tanjug imao uvid Jovanović navodi da nije dobio pisani dopis o ukidanju obezbeđenja već da je o tome, kao i srpska javnnost, saznao u medijima. Čedomir Jovanović ističe da direktor policije, ne samo da nije vršio svoju dužnost, već je zloupotrebio svoj položaj iznoseći neistine u jutarnjem programu Prve televizije o istrazi o incidentu koji se dogodio 2. juna u Novom Beogradu.


- Direktor policije je to učinio uprkos činjenici da sam ja štićeno lice, svesno stvarajući pogrešnu i lošu sliku o mojoj porodici i meni, tako podrivajući i šireći mržnju prema nama koja može da izazove sledeći napad, nanoseći time nematerijalnu štetu i strah za život moje porodice i mene - navodi između ostalog Jovanović u krivičnoj prijavi protiv Rebića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Solo

12.06.2021 09:15

Ceda Jovanovic jedan od bivsih potrckala koji je pokusavao na sve nacine da se ubaci u politicki zivot i nikad nije uspeo da se skrasi jedino sto je radio je da se vozikao po inostranstvu na letovanjima i Beogradu u dzipu sa protekcijom i sepurio pokazivajuci njegov status koji je izgledao vise kriminalan nego politicki..Nazalost svemu dodje kraj pa i Cedi Jovanovicu koji je imao mnogo gafova protiv Srbije i Vicica da je dotle isao cak I do Sarajeva na konsultacije sa Izetbegovicem.A posto su mu iskljucili protekciju odmah je skocio do TV I placljivo objasnjavao ko je i sta je on zahtevajuci protekciju nazad ali to verovatno nece da se desi kao sto ce sve ovo polako da se iskljucije i ostalim prodanim dusama koji bi se prodali za par hiljada evra..