SKARIOLO JE UDARNA VEST: Partizan PRONAŠAO novog trenera, a onda PREOKRET u Humskoj!

Autor:

Sport

12.06.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, ništa od već viđene trenerske rokade.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serđo Skariolo

Košarkaši Virtusa deklasirali su Milano sa 4:0 čime su osvojili titulu u italijanskom prvenstvu, a ta činjenica umnogome menja planove Partizana čiji je "prvi pik" za novog trenera bio Aleksandar Đorđević

Naime, uoči starta doigravanja u Italiji, Sale je bio na izlaznim vratima Bolonje, trebalo je da ga zameni Serđo Skariolo, ali novinar Emilijano Karkija najavljuje preokret.

- Serđo Skariolo je bio viđen kao novi trener Virtusa. Đorđevićev odlazak iz Bolonje se činio kao gotova stvar pre početka plej-ofa, ali šta će se desiti sada kada je doneo pehar Virtusu nakon 20 godina? - upitao je Italijan na Tviteru.

Podsetimo, Skariolo (60) od 2015. godine radi kao asistent u stručnom štabu Toronto Reptorsa, a kao selektor Španije osvojio je brojna odličja na velikim takmičenjima. Crno-beli su, izgleda, ostali bez Đorđevića, a videćemo ko će zameniti Aleksandra Matovića na užarenoj klupi kluba iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading