ŠOKANTNA ODLUKA ČEDOMIRA JOVANOVIĆA: Razlupao lokal na Novom Beogradu, A SADA JE POVUKAO DRASTIČAN POTEZ!

Autor: Republika

Vesti

09.06.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedomir Jovanović, lider LDP-a, koji je pre nekoliko dana demolirao lokal brze hrane na Novom Beogradu, potom se svađao s policijom, uputio je dopis MUP-u i Sektoru unutrašnje kontrole od kojih traži odgovore po čijem nalogu je doneta odluka da se ukine obezbedenje njegovoj deci.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, E-Stock
Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović, lider LDP-a, uputio je dopis MUP-u i Sektoru unutrašnje kontrole od kojih traži odgovore pisanim putem po čijem nalogu je postupano kada je doneta odluka da se ukine obezbedenje njegovoj deci.

U dopisu u koji je Tanjug imao uvid Čedomir Jovanović zahteva od nadležnih da se dostavi izveštaj o svim preduzetim merama povodom napada na bezbednost i život njegove dece.

Advokat Jovanovica Stefan Petrović pita zašto se nekome ko je 20 godina svakodnevno izložen pretnjama smrću ukida obezbeđenje i to usmenim putem.

On podseća i na događaje iz prošlosti , kada je ispod automobila Jovanovića bio podmetnut eksploziv, kada je nekoliko godina nakon toga u Segedinu Jovanović napadnut od strane navijaca-huligana... 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
VladimirR

09.06.2021 12:29

Jeftinije bi bilo Jovanovića smestiti gde mu je mesto i ne bi bilo problema. Jer ovako bi svaki krimos mogao da traži da mu se o trošku države dodeli obezbeđenje jer zbog 'prirode posla' stalno strepi da će neko da ga klepi.

Slobodan

09.06.2021 15:42

Zasto neplaca sam sebi obezbedjenje ako misli da treba, a najbolje i najpostenije je da se smesti u zatvor.

milovan

10.06.2021 08:58

Ako ima pare da planinari posvetu. Voza dzipove i letuje po svetskim destinacijama.!!!Zasto da mi placamo obezbedjenje. I ja se odricem mora i banja da bi kupio nesto drugo. Tako i on.Deca su ti najpreca.Onda se odrekni drugih uzivanja i plati obezbedjenje.