(FOTO) POVRATAK ČEDAJA: Lider LDP objavio fotografiju sa medicinskom sestrom!

Autor:

Vesti

10.06.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović primio je drugu dozu vakcine protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: Instagram
Čedomir Jovanović

- Revakcinisan! #povratakdzedaja - napisao je on uz fotografiju na svom Instagram nalogu.

Ko su Džedaji?

Džedaji su čuvari mira u drevnoj monaškoj, akademskoj, meritokratskoj i paravojnoj organizaciji iz sveta Zvezdanih ratova. Poznati su po korišćenju Sile, kojom manipulišu predmetima oko sebe, te po svojim svetlosnim mačevima. Članovi reda džedaja borili su se za mir i pravdu u Galaktičkoj Republici već oko 25.000 godina pre bitke kod Javina, često protiv Sita, svojih zakletih neprijatelja. Mnogi džedaji su glavni likovi filmova i dodatnih dela na temu Zvezdanih ratova: Obi-Van Kenobi, Kvaj-Gon Džin, Joda, Mejs Vindu, Anakin Skajvoker, Luk Skajvoker.

Postavlja se pitanje sa kojim Džedajem se Čeda poistovećuje.

RepublikaFoto: Instagram
JEDVA DOČEKAO DA SKINE MASKU: Čeda nakon revakcinacije

Podsetimo, Jovanović je prvu dozu vakcine primio krajem maja i tom prilikom poručio svima da se imunizuju.

- Naši divni lekari me mesecima nisu puštali na vakcinaciju zabrinuti zbog komplikovanog kovida i post kovid stanja. I danas su bila podeljena mišljenja. Oni skeptični su smatrali da su mi i antitela kojih imam zilion dovoljna, ali toliko želim putovanja od Mihajla u Edinburgu do Atine i ostrva po Egeju da ipak nisu imali srca da me i oni muče prolongiranjem vakcinacije koja mi otvara vrata života koji sam živeo i kojem sanjam da se vratim. Hvala svim divnim ljudima od bolnice na Bežanijskoj kosi, preko Infektivne klinike do Dragiše Mišovića, uz porodicu i prijatelje oni su me sačuvali i vratili životu koji me danas odveo do punkta na Sajmu. #vakcinisiseiti Odustaćemo nikad - naveo je on tada na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading