GORE JE NEGO ŠTO SE MISLILO: Marina je ovim potezom IZBRISALA DARKA IZ ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

10.06.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Gagić stavila je tačku na odnos sa Darkom Lazićem, i nakon svoje izjave za medije da nisu zajedno i da nisu planirali nikakvu svadbu, sada je napravila potez koji je ovu njenu tvrdnju i zapečatio.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Marina i Darko više ni na slikama zajedno

I dok su svi čekali datum svadbe Marine i Darka, Gagićeva se oglasila i otkrila da njih dvoje nisu zajedno već četiri meseca:

- Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno 4 meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar – rekla je Marina za medije, a osvrnula se i na njihovog zajedničkog sina Alekseja, kao i na to kako se trenutno oseća:

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Presekla... Marina

- Ja se osećam odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim detetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non stop, u centru pažnje je u mojoj porodici - rekla je ona.

Foto: instagram.com/gagicmarina
Otpratila Lazića...

Sada je Marina sve potvrdila tako što je Lazića obrisala sa društvenih mreža, i ne samo to, već je uklonila sve njihove zajedničke fotografije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading