SUKOBIO SE ZA OZBILJNIM "ZVERKAMA"! Otkriveno kome se zamerio Čedomir Jovanović i ko ga "non-stop napada"!

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar i biznismen Čedomir Jovanović se u sredu uveče u lokalu brze hrane na Novom Beogradu sukobio sa dvojicom pripadnika navijačke grupe "hijene", Radetom Dunjićem i Urošem Avramovićem.

RepublikaFoto: printscreen

Rade Dunjić je, kako piše Blic, brat Velibora Dunjića, vođe navijača Crvene zvezde ubijenog 16. maja 2014. u jutarnjim časovima dok je automobilom prilazio jednom beogradskom splavu.

Epilog noćnog incidenta u blizini stana Čedomira Jovanovića je poznat: Jovanović je razbio staklena vrata kafića u blizini restorana brze hrane, šutirao je nekoliko automobila - među kojima i policijski - i na kraju je posle uviđaja patrolnim džipom interventne jedinice odvezen u policijsku stanicu Novi Beograd, iz koje je ubrzo pušten.

Čeda Jovanović je rekao da se samo branio od navijača koji ga non-stop napadaju i da je bio prinuđen tako da odreaguje.

Međutim, naši izvori otkrivaju da je Čeda inicirao sukob, kao i da je u trenutku incidenta bio pijan, a kako je sve izgledalo možete pogledati na ovom linku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading