VUČIĆ OBEĆAO ZANIMLJIVU NEDELJU! Predsednik objavio važnu informaciju o Mauricijusu, Švajcarskoj i računima!

Autor: Republika

Vesti

12.03.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu je objavio status u kom najavljuje da će sledeća nedelja biti jako zanimljiva kao i da će biti otkrivene važne informacije povodom računa Dragana Đilasa na Mauricijusu

RepublikaFoto: instagram.com/avucic
Aleksandar Vučić:Stižu dokazi

- Sledeća nedelja biće zanimljiva. Dve godine sam slušao laži i uvrede povodom ubistva Olivera Ivanovića, više od godinu dana besmislice i klevete oko Jovanjice, trpeo napade, brutalne i mafijaški organizovane, protiv svoje dece i porodice i uvek sam bio spreman da svima, kako novinarima, tako i nadležnim organima odgovorim na svako pitanje. Retko sam postavljao pitanja, te sam posebno zadovoljan što je deo mojih političkih protivnika potvrdio da oni i njihove firme imaju račune u Švajcarskoj. Žao mi je što su obmanuli javnost za račune na Mauricijusu, osim ako ne misle da nam objasne da su samo korisnici računa, a vlasnik je njihova firma. To bi tek bio vrhunski bezobrazluk. Upravo zato, obećavam vam, poštovani građani, interesantnu nedelju pred nama uz mnogo papira i neverovatnih dokaza. Pobedićemo lopove i mafiju. Živela Srbija! - napisao je Vučić.

 

 

Dragan Đilas je tako napao predsednika Srbije Aleksandra Vučić, nazvavši ga bolesnim, samo zato što ga je upitao ima li račune na Mauricijusu ili Švajcarskoj.

Đilas je uhvaćen u laži jer je, ipak, priznao da imao račun u Švajcarskoj, ali tvrdi da nema na Mauricijusu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nikola

12.03.2021 12:32

Treba sve obelodaniti! Nek narod vidi sa kime ima posla!

Lena

12.03.2021 13:36

Eto Vucica sa dokazima za koji dan, pa ce da se puse i Djilas i njegovi potrcci!

Mima

12.03.2021 20:01

I vreme je da se stavi tačka na sve navedene afere i da javnost sazna šta je istina, a šta ne.