(VIDEO) BOJKOT JE PROPAO: VELJA ILIĆ OČITAO LEKCIJU ĐILASU, JEREMIĆU I OBRADOVIĆU, podsetio na Điniđićevu veliku grešku

Autor: Republika

Vesti

09.02.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugoročni ministar u vladama posle petooktobarskih dešavanja, a od skoro opozicionar Velja Ilić iskritikovao je bivše lidere raspalog Saveza za Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/ST/D.Kadić/youtube.com
Velimir Ilić opleo o "bojkot" opoziciji

Ilić je prokomentarisao da bojkot izbora ne vodi ničemu, nego se mora izaći po svaku cenu.

Da podsetimo, Savez za Srbiju čija su "troglava aždaja" bili Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, nije izašla na parlamentarne izbore, zapečativši sebi na taj način političku usdbinu i priliku da se koliko-toliko promoviše kod javnosti, već nezadovoljne njihovim pristupom i minulim radom. Nedugo zatim, izlaskom Dveri se ta koalicija raspala.

- Na izbore se mora ići. Najgore je bojkotovati izbore. To ne donosi ništa. Neki ljudi su bili za to, Vučić je napravio vladu i niko ne pita da li je bilo bojkota. On se hvali da nikada veća podrška parlamenta nije bila nego sad - priča Ilić u emisiji "Bez ustručavanja" na zrenjaninskoj KTV, nadovezujući se priznanjem niko drugog do Zorana Đinđića, koji je bio u istom problemu: 

- Rekao mi je da mu je to bila velika greška. Oni ne izađu, ovi vrte rezultat. Mi smo bili prava opozicija, za razliku od nekih. Za izbore se uvek treba spremiti i izaći na izbore - kazao je prvi čovek Nove Srbije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading