Turska porodica uhapšena na aerodromu zbog LAŽNIH SRPSKIH PASOŠA!

Autor: Tanjug

Vesti

13.11.2017

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je Prizren postao baza za krijumčarenje turskih drzavljana prema Evropi sa falsifikovanim srpskim pasošima, preneo je danas portal Info-ks., pozivajući se na pisanje prištinske Kohe, nakon što je policija uhapsila porodicu iz Turske sa lažnim dokumentima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Policija sumnja da su turski državljani opremljeni srpskim pasošima u Prizrenu/Foto: Ilustracija

Ove sumnje su izneli specijalisti sekcije za ilegalnu trgovinu Uprave policije u Tirani, nakon zaustavljanja na aerodromu Rinas jedne turske petočlane porodice, sa falsifikovanim pasošima Srbije.

Policija sumnja da su turski državljani opremljeni srpskim pasošima u Prizrenu.

- Dana 11. novembra oko 21 sati uhapšen je na delu jedan turski državljanin, Mehmed Adiguzel (37) i njegova supruga, Nurije Adiguzel (36), stanovnici Turske. Oni su negde oko 15.30 na aerodromu Rinas, sa troje maloletne dece uhapšeni kako prelaze granicu sa falsifikovanim turskim pasošima. U svojstvu materijalnih dokaza oduzeto je pet falsifikovanih srpskih pasoša i određena količina novca (evra) - stoji u policijskom saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading