POZNATE ODLUKE KRIZNOG ŠTABA! Bioskopi i pozorišta će raditi do 21, evo šta ostaje zaključano!

Autor: Blic, Republika

Vesti

18.12.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozorišta, bioskopi, muzeji i druge institucije kulture prema najnovijim merama Kriznog štaba radiće do 21 sat, dok će tržni centri i ugostitetljski objekti i ovog vikenda ostati zaključani, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Sednica Kriznog štaba završena je za manje od 45 minuta, a mere koje su reklaksirane prema našim saznanjima biće prve u nizu o kojima se raspravlja.

Kako javlja naš izvor, sledeća sednica trebalo bi da bude održana u ponedeljak a na stolu će tada, prema najavama biti upravo radno vreme restorana, kafića i maloprodajnih objekata.

Naši izvori prenose da su lekari bili izričiti da se ne ublažavaju mere ovog vikenda i da se sačeka analiza epidemioloških brojki kako bi se u ponedeljak eventualno relaksirale mere. Predstavnici vlasti su bili za to da se mere "olabave" već u subotu i nedelju, ali će se preseći prvog radnog dana sledeće sedmice.

 

 

Predlog vlasti je, kako saznajemo, bio da se radno vreme kafića produži i bude do 20 sati, o čemu će se intenzivnije raspravljati u ponedeljak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading