TADIĆ NAGRDIO PAJTIĆA: Nekada lagali narod na vlasti, sada u sukobu oko VUČIĆEVIH REČI

Autor: Republika

Vesti

14.08.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne tako davno, Boris Tadić i Bojan Pajtić bili su na vlasti, a sada se trve iz svojih domova, preko Tvitera.

RepublikaFoto: Marko Metlaš
Boris Tadić i Bojan Pajtić iz vremena zajedinčkog članstva u DS-u

Dvojica bivših lidera oronule Demokratske stranke ušli su u raspravu oko mogućih parlamentarnih izbora 2022. godine, koje je najavio predsednik Aleksandar Vučić.

Penzionisani političar Pajtić tvrdi da potencijalni novi izbori da godinu i po dana predstavljaju kojekakav trijumf "bojkot opozicije":

- Vučić najavljuje nove parlamentarne izbore za godinu i po dana. Kao što rekosmo kada smo se zalagali za bojkot - nelegitimni parlament bez opozicije i Vlada koju većina u njemu izglasa su - neodrživi - napisao je Pajtić.

Tadić mu se suprotstavio:

- Samo političke neznalice misle da je Vučićeva najava mogućih vanrednih izbora 2022. uspeh bojkota.Pobogu,radi se isključivo o opštoj mobilizaciji birača u svrhu pobede na predsedničkim izborima i ujedno produžetku mandata ove vlade o istom trošku. Dakle,sve suprotno cilju bojkota! - naveo je prvi čovek SDS-a.

Pošto su odavno izgubili ikakvu pažnju javnosti, samo preko društvenih mreža i mogu da steknu utisak da su i dalje važni. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading