"Ne ličim na sebe, razbilo me skroz" - Čeda Jovanović drastično smršao tokom oporavka od korone

Autor: Republika

Vesti

18.07.2020

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Liberlano demokratske partije Čedomir Jovanović izneo je najdublje detalje o svom boravku u bolnici dok se oporavljao od korona virusa.

RepublikaFoto: twitter.com/Čedomir Jovanović
Čeda Jovanović u bolnici

- Jedino u svemu što sam mogao da vidim je osećaj koji stičete tek kada se suočite sa tim poražavajućim iskustvom, nekom vrstom griže savesti što ste porodicu, prijatelje, ljude u bolnici ugrozili svojom bolešću. O tome sam razmišljao više nego o bilo čemu drugom - rekao je Jovanović za TV Prva.

Kako ističe, niko od šest članova porodice nije zaražen.

- Šokantno je da nas šestoro živi zajedno, svi živimo vrlo dinamično. Oni su ok, mene je to razbilo, ja ne ličim na sebe, ne smem ni da stanem na vagu da vidim koliko sam kilograma izgubio, danima nisam mogao glavu s jastuka da podignem, a njima se ništa nije desilo - rekao je lider LDP.

RepublikaFoto: instagram.com/scuba_jj
Porodica Jovanović

Direktor Infektivne klinike Goran Stevanović došao je da ga obiđe tek onog dana kada se pojavila lažna vest da je umro, napominje Jovanović, naglasivši da se ne pravi razlika među pacijentima.

Kaže da je jedne noći kroz Infektivnu kliniku prošlo 320 ljudi, a da je on na odeljenju bio najstariji. Sobu je delio sa dva mlađa muškarca od kojih je jedan imao 39, a drugi 29 godina. Napominje da je dan posle njegovog izlaska preminuo mladić koji je imao 26 godina.

- Ova maska, pojeo bih je toliko puta do sada, ali ona ne čuva samo mene, ona čuva i druge i o tome treba da razmišljamo - rekao je Jovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading