VIŠE NEGO IKAD POTREBNA NAM JE VEĆINSKA PODRŠKA: Siniša Mali glasao na Zvedari, pa poručio ovo

Autor: Tanjug

Vesti

21.06.2020

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija i član Predsedništva SNS Siniša Mali zahvalio je danas građanima Srbije na dosadašnjem ukazanom poverenju i rekao da je njihova podrška izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu" potrebna kako bi projekat "Srbija 2025" bio uspešno realizovan.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Siniša Mali

Mali je nakon glasanja rekao novinarima da bez poverenja građana i njihove podrške u proteklih nekoliko godina ne bi bilo ni jakih i stabilnih javnih finansija, novih auto-puteva, škola, bolnica, vrtića.

- Sada nam je više nego ikada potrebna većinska podrška, kako bi taj program reformi nastavili i završili i kako bi realizovali projekat "Srbija 2025", kako bismo se zajedno izborili za prosečnu platu od 900 evra i prosečnu penziju od 430 evra - rekao je Mali.


Uveren je, kaže, da će građani Srbije prepoznati program SNS-a i da će se većinski opredeliti za izbornu listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
BozaB

21.06.2020 18:20

Ne sumnjam da je SNS ostvario odlican rezultat jer gradjani cene trud i rad a ne reci.

Bosko

21.06.2020 18:40

Verujem u apsolutnu pobedu SNS. Natavite samo sa realizacijom zapocetih projekata za dobrobit gradjana Srbije.