PREMIJERKA NIKAD OŠTRIJA: Rulja sa kriminalnim dosijeima koja napada poslanike neće proći nekažnjeno

Autor: Tanjug

Vesti

08.05.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras da se neće tolerisati da "rulja sa kriminalnim dosijeima" napada poslanike, a da je jasno da žele da izazovu političke sukobe i incidente.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Ana Brnabić

- Ljudi koji napadaju poslanike i ministre ispred Skupštine Srbije neće proći nekažnjeno, jer postoje zakoni koji moraju da se poštuju, rekla je Brnabić za TV Pink i istakla da koliko god neko misli da je jak i nasilan i da može da maltretira ljude - to ne može.

- Svi moraju da poštuju zakone Srbije. Ja sam upravo došla iz vlade, a nažalost, mi ne možemo više da se bavimo ni našim zdravstvom. Sve se ovo dešava nakon ukidanja vanrednog stanja. Moramo polako da se vrahcamo i u privredu. Moramo da vraćamo društveni život - rekla je Brnabić i istakla da i dalje nismo van opasnosti.


Ističe da se medicinski radnici i dalje bore sa korona virusom , i dodaje da ne može da veruje da su Boško Obradović i njegove pristalice tako lako zaboravili na te ljude koji se i dalje bore za živote drugih.

- I to pokazuje koliko im je stalo do gradana i do demokratije kao i rada parlamenta. A da ne pričam uopšte o privrednom rastu i razvoju - rekla je Brnabić.

Navodi i da je teško kada neko u ovom trenutku nedvosmisleno ima samo politiku da izazove poliitcke sukobe i incidente, i to ne prvi put.

- Možemo da se slažemo ili ne, ali da razurarena rulja sa kriminalnim dosijeima napada poslanike, to ne može da se toleriše. Ovo je zaista ne zabeleženo u novijoj istoriji Srbije - poručila je Brnabić i dodala da ovo nije lice Srbije, skupštine, već Obradovica, Dveri i SzS.

Kako kaže, ovo je ocigledan napad SzS kojima je napad jedina politika, kao i frustracija zbog toga što ne mogu ništa da urade.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading