(VIDEO) NEMA MESTA KAO ŠTO JE DOM: Naši iz Dohe sleteli u Beograd

Autor: Republika

Vesti

23.03.2020

19:30 >> 22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Srbije sa Balija i Tajlanda, koji su danas krenuli ka Srbiji sa aerodroma u Dohi, doputovali su u Beograd, saznaje Republika.rs.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Autobusi GSP raspoređeni na aerodromu Nikola Tesla

Kao što se može videti na snimku, na aerodromu Nikola Tesla raspoređeni su GSP autobusi, koji će dalje razvoziti naše sugrađane.

Miloš Stanković za Tanjug kaže da je na aerodromu u Dohi proveo 65 sati, a s obzirom da je krenuo iz Vijetnama, njegov povratak kući trajao je čak 80 sati.


- Neizvesno je bilo sve vreme, nismo znali šta će se desiti, niko nam nije javljao, preumorni smo, nismo spavali, ležali po podovima i stolicama... Srećni smo što smo kući, to smo i želeli da uradimo svih ovih nekoliko desetina sati koliko smo proveli u putu - rekao je Stanković.

Biljana Pucalović, koja je na aerodromu u Dohi provela 18 sati, gde se zatekla na povratu iz Tajlanda, navodi da je let prošao odlično i da je srećna što je ponovo kod kuće.

Na letu iz Dohe bila je i Nada Nikolić, koja je u tom gradu provela dve nedelje kod sina u poseti, kaže da se uplašila kada je čula da se zatvaraju granice i otkazuju letovi zbog sprečavanja širenja korona virusa, kao i da joj je najveći problem predstavljao nedostatak lekova.

Danas popodne avion Er Srbije dovezao je i srpske putnike iz Moskve, a prošle nedelje avioni su specijalno leteli i zbog srpskih državljana iz Francuske i Holandije koji su vraćeni kući.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading