Srpska liga: Podrška ministru Stefanoviću za unapređenje saradnje sa Rusijom

Autor: Republika

Vesti

21.11.2019

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska liga oglasila se saopštenjem u kojem je izneta podrška ministru Stefanoviću za unapređenje saradnje sa Ruskom federacijom.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

- Uvereni smo da je saradnja sa Ruskom Federacijom, u oblasti bezbednosti i zaštite državnih i nacionalnih interesa Srbije, uključujući i očuvanje južne srpske pokrajine, od ključnog značaja i jedan od najvažnijih naših prioriteta, zato podržavamo potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, u njegovim nastojanjima da svojim profesionalnim i ličnim zalaganjima još više poboljša i unapredi odnose između Srbije i Rusije – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

- Bratska Rusija uvek je bila i biće garant opstanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiju, ali i jedini iskreni prijatelj Srbije koji će učiniti sve da spreči ulazak lažne države Kosovo u međunarodne organizacije, poput Interpola, što je potvrdio i ministar Stefanović, tokom zvanične posete Moskvi, zahvalivši Ruskoj Federaciji na podršci i pomoći koju pruža Srbiji – zaključuje Đurđev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading