Mihajlovićeva o opoziciji: Građani ne žele one koji nemaju nikakav program

Autor: Tanjug

Vesti

05.09.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lideri Saveza za Srbiju su posetom Medveđi još jednom pokazali licemerje i nedostatak hrabrosti da građanima predstave svoj program i da se za njega bore na izborima", izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Građani Srbije pokazali su da od političara očekuju rezultat i da žele da se opredeljuju između politika koje im nude političke stranke. Zato ne žele one koji im ne nude nikakav program, već samo vode kampanju punu neistina, mržnje i provokacija - rekla je Mihajlović povodom posete lidera SZS Medveđi gde su dali podršku onima koji su odlučili da bojkotuju lokalne izbore u toj opštini.

Navela je da bojkot nije nikakva politika opozicije, kako to pokušavaju da predstave, već neizlaskom na izbore žele da prikriju afere opozicionih lidera, nedostatak politike s kojom bi izašli pred građane i nespremnost da preuzmu odgovornost za rešavanje problema koji su važni za Srbiju i njene građane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading