Samo u Srpskom telegrafu: Detalji Putinovog plana za Kosovo

Autor:

Vesti

01.09.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski čvor ne može biti rešen ukoliko se u istom paketu ne reši i pitanje Republike Srpske, stav je ruskog predsednika Vladimira Putina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Srpki telegraf otkriva detalje ruskog plana za Kosovo. Putin traže da se više angažjuju u pregovorima oko statusa KiM kako bi Srbija mogla da izvuče što više za sebe iz trenutne situacije. Istovremno, rusi garantuju da pitanje južne srpske pokrajne ne može biti rešeno dok se ne reši i status Republike Srpske.

Sprema se velika rekonst rukcija u Nemanjinoj i SNS. Vučić na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke najavio da će pola ministara napustiti svoje pozicije i dodao da će na predstojećim izborima "sveža krv" u vidu mladih i talentovanih ljudi popuniti liste SNS.

Sećate li afere posle koje je pala Štraheova vlada?

U Srpskom telegrafu pročitajte ko stoji iza ovog skandala koji je potreso čitavu Austriju, ali i Evropu. Špekuliše se da iza čitavog karambola stoji srpska mafija zajedno sa Grobarima.

Bomba u Ljutice Bogdana! Igrač Premijer lige dolazi u Zvezdu. Pojačanje kakvo se ne pamti u srpskom fudbalu.

Užasna tragedija! Mladić koji se ubio na medenom mesecu nije mogao da preblo smrt svog oca.

Našim dragim čitaocima sutra poklanjamo magazin Astro. Ukoliko ste Devica čestitamo vam predstojeći rođendan a unašem magazinu saznajte koje to vrline i mane poseduje ovaj znak zodijaka.

Sve ove informacije kao i još puno zanimljivih priča pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 2. 9. 2019.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ANASTASIJA

01.09.2019 19:56

Ovo je vrhunac bezobrazluka i nasilja.Sta god mi da uradimo na Kosovu to je za nas kobno, evo sada su poceli i decu da nam maltretiraju i napadaju.