Ludilo mozga! Trajkovićeva u transu hvali Ramuša na sva usta: Haradinaj održao moralni čas političarima!

Autor:

Vesti

26.07.2019

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ramuš Haradinaj ostavkom i odlaskom u Hag održao moralni čas političarima, stav je Rade Trajković, predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije.

RepublikaFoto: youtube.com/Na drugi pogled
Rada Trajković

Komentarišući upravo Haradinajev odlazak u Hag, Trajkovićeva je rekla da je tim potezom Haradinaj uradio dve stvari - odložio pritiske da Kosovo ukinu takse na robu iz Srbije i ukazao na moralnu superiornost njegove odluke za razliku od Veseljija i Tačija, koji su takođe navodno ispitani, ali se nisu odrekli svojih pozicija.

- Ostao je samo taj institucionalni vakuum koji koristi Tači… Tačiju je važno da se nastavi dijalog jer se on boji za svoju političku poziciju i institucionalnu budućnost. On je prvooptuženi za trgovinu organima. U tom kontekstu mislim da im je Haradinaj održao moralni čas - u dahu je izgovorila Trajkovićeva.

Da je Trajkovića "slučajno" zaboravila na zločine i srpske žrtve stradale od ruke Ramuša Haradinaja nije iznenađenje za Darka Glišića, predsednika IO SNS.

- Rada Trajković je blizak saradnik Dragana Đilasa, nešto najnemoralnije što se pojavilo na našoj političkoj sceni. Kada je Haradinaj rekao da će rušiti Vučića, računao je da će mu Rada i Đilas svesrdno pomagati u tome - rekao je Glišić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading