Stambolićev sin: Mira je skovala plan ubistva u njenoj ludoj glavi

Autor:

Vesti

17.04.2019

05:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da iza ubistva Ivana Stambolića stoji Mira Marković, od prvog dana ubeđen je njegov sin Veljko.

RepublikaFoto: Public
Ivan Stambolić

- Slobodan Milošević je bio papučić koji je slušao šta je ona zamislila u svojoj ludoj glavi i to morao da izvrši. A zašto su to radili, to samo oni znaju. Moja porodica od prvog dana ima sliku tog događaja i znali smo i tada ko stoji iza cele priče. Ne verujem ni da će se sada, posle njene smrti, nešto posebno otkriti. Mi u porodici smo na taj slučaj stavili tačku, jer oca da vratimo ne možemo. Bitno je da je on pronađen i sahranjen dostojno - kaže za naš list Veljko Stambolić.

On tvrdi da se moglo naslutiti da će se ovako nešto dogoditi njegovom ocu, ali da Ivan nije želeo da se skriva.

- Nije hteo da sluša savete da se pre nego što se to desilo skloni iz zemlje i ode u Mađarsku, Bugarsku ili Grčku. Rekao je da nikome zla nije naneo i da je ljudima samo pomagao. Ali u toj njenoj ludoj glavi ko zna šta se dešavalo kada je odlučila da papučiću naredi da se to ubistvo sprovede u delo. Naređeno je Radetu Markoviću da to izvrši, a ovaj je organizovao specijalne jedinice JSO da to odrade i završilo se kako se završilo. Malo je čudno sve to na koji se način odigralo, jer su mogli na licu mesta to da završe i ne maltretiraju oca, a to što je on preživeo poslednjih pet sati svog života, to nikada nećemo saznati - priča sin Veljko.

Činjenica da je ubica njegovog oca do kraja života živela u izobilju u Rusiji i da je umrla prirodnom smrću u poodmaklim godinama nije dovoljna kazna za ono što je učinila.

- Ako nije ovde, odgovaraće bogu. I pored svega, kažem da mi je žao što su Marija i Marko ostali bez roditelja, mada ja čisto sumnjam da su oni žalili mene i moju porodicu. Ali, oni i nisu baš normalna porodica - kaže Veljko Stambolić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
savremenik

17.04.2019 06:23

Prvo je Stamboliić u svojoj ludoj glavi isplanirao karijeru svog kunića Slobodana Miloševića.