Obradović zavodi diktaturu: Iz Dveri izbačen poslanik Zoran Radojičić

Autor: Tanjug

Vesti

11.04.2019

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Zoran Radojičić izbačen je iz Dveri na sednici Predsedništva zbog pisma poslatog članstvu 7. marta, a u kojem je oštro kritikovao politiku ovog pokreta, finansiranje i način na koji je iz stranke isključen Srđan Nogo, piše "Politika".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nezadovoljan politikom Boška Obradovića: Zoran Radojičić

Do izbacivanja je došlo uz obrazloženje da je "delovanje u okviru frakcije radi preuzimanja stranke mimo procedure koja je propisana Statutom", što je napisano u saopštenju Dveri koje je potpisao predsednik Boško Obradović.

Radojičić kaže za "Politiku" da ga niko nije zvao na sednicu na kojoj se govorilo o njegovom automatskom izbacivanju iz stranke, ikao je i sam član Predsedništva Dveri.

Kaže da je i više nego očigledno da je cilj da se iz pokreta isključe svi koji ne misle kao Boško Obradović pre unutarstranačkih izbora do kraja juna.


- Za mene je izbacivanje iz Dveri nastavak unutrašnje politike manje grupe unutar pokreta i isto ono što su uradili kolegi Srđanu Nogu uradili su i meni. Bliže se ti unutrašnji izbori za određene funkcije u našem pokretu u prvoj polovini ove godine i pokušavaju da udalje sve one koji ukazuju na niz problematičnih detalja u našem pokretu. Tu pre svega mislim na odluku da Dveri postanu član Saveza za Srbiju koji se kosi sa izbornim vrednostima našeg pokreta i na finansiranje stranke - objašnjava Radojičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading