Šešelj bez blama o sastanku sa Jutkom: Ja sam hteo da ga vidim, doneo mi je i rakiju...

Autor: blic.rs

Vesti

09.03.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, koji je pre nekoliko dana podneo ostavku na ovu funkciju, i kome se sudi za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje, sastao se juče sa liderom SRS Vojislavom Šešeljem.

RepublikaFoto: youtube.com/Insajder Video
Milutin Jeličić Jutka

To je podgrejalo priče o tome da bi bahati čelnik opštine Brus, Milutin Jeličić Jutka, koji je godinama uznemiravao više žena u Brusu, među kojima i svoju bivšu sekretaricu Mariju Lukić, mogao kod radikala da pronađe utočište.

Da je do susreta došlo, potvrdio je sam Šešelj. On, međutim, tvrdi da dogovora o prelasku Jutke iz SNS u radikale nije bilo, a da li je zaista tako vreme će pokazati.

Šešelj je rekao i da se Jutka kod njega se u stranačkim prostorijama zadržao oko sat vremena i da je bio zajedno sa sinom.

- Ja sam onda pozvao Jutku i rekao sam mu da bi voleo da se vidimo. Pitao sam ga kada dolazi za Beograd, on je rekao "sutra", i tako smo se dogovorili - priča Šešelj.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vojislav Šešelj

Nisu, kako kaže, razgovarali o Jutkinom angažmanu u SRS, ali, kaže Šešelj, rekao mu je da je činjenica da u Brusu ima veliku podršku, s obzirom na to da je predsednik opštine bio u četiri mandata.

- Poklonio mi je rakiju koju proizvodi, a ja njemu komplet mojih knjiga "Haški proces" - kaže Šešelj.

Podsetimo, predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka još zvanično nije podneo ostavku na tu funkciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading