SPS: Najoštrije osuđujemo kukavičke napade kosovskih zvaničnika na Ivicu Dačića!

Autor: Republika

Vesti

08.02.2019

13:54 >> 13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom sramnih napada na Ivicu Dačića od strane kosovskih zvaničnika, oglasio se Gradski odbor SPS-a. U saopštenju se navodi da osuđuju sve uvrede na račun ministra spoljnih poslova Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Ivica Dačić

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Svedoci smo sve učestalijih napada predstavnika tzv. države Kosovo na ministra spoljnih poslova i predsednika SPS-a Ivicu Dačića.

Poslednji takav kukavčki čin se dogodio na sednici Saveta bezbednosti UN, kada je kontraverzni kosovski biznismen, a od skora i tzv. ministar tzv. države Kosovo u svojoj diplomatskoj nemoći napao Ivicu Dačića dok je pred predstavnicima Saveta bezbednosti govorio istinu o terorističkoj samoproklamovanoj državi Kosovo. 

I dok ceo svet, a samim tim i SAD osuđuju drakonske kazne od 100 odsto na uvoz srpskih proizvoda, kosovskim zvaničnicima ponestaje aduta, pa  na ličnoj osnovi vređaju šefa srpske diplomatije. 
Ministar Dačić im ne ostaje dužan, već nastavlja da se bori diplomatskim i legitimnim sredstvima za povlačenje priznanja Kosova i vraćanje ugleda Srbije u svetu."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading