Lončar isprozivao Dačića pred svim ministrima, a sve zbog TORTI I SITNIH KOLAČA

Autor: blic.rs

Vesti

26.01.2019

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar prozivao je šefa diplomatije Ivicu Dačića na sednici Vlade pre dva dana, a na račun njegove odanosti naprednjacima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Ivica Dačić

U jednom momentu ministarka za EU Jadranka Joksimović izvadila je kolače da bi častila kolege povodom rođendana.

- Običaj je da neko kome je rođendan te nedelje kad je sednica Vlade donese nešto slatko da počasti kolege. Uglavnom ministri donose torte, a Joksimovićeva je donela kolače. Neko se našalio da su kolači sitni i da je "EU škrta", ali su se ministri prisetili da Dačić nije doneo ništa da časti iako mu je rođendan bio 1. januara - priča izvor.

Dačić je rekao da će i on doneti čast, ali da ne može da se odluči da li tortu ili kolače.

- Svi su počeli da se smeju, a Lončar je dobacio: "Pa da, ne može da se odluči da li će na jednu ili drugu stranu". Ministri su prasnuli u smeh, Dačić se smešio, ali je oćutao - prepričava izvor.

Na ovaj komentar Lončara je navela nedavna bura zbog izjave predsednika Aleksandra Vučića o "šurovanju s opozicijom".

RepublikaFoto: Tanjug
Zlatibor Lončar

- I ne interesuju me njihove (opozicija) kombinacije s nekim ljudima iz moje partije, pojedinim koalicionim partnerima koji već razmišljaju kako bi ponovo mogli da budu jezičak na vagi i opet promene stranu - napisao je tada Vučić.

Dačić nije ostao ravnodušan, već je uzvratio da je "sto puta rekao da Vučić ne brine za SPS", već za ljude sa svoje liste i iz svoje stranke.

- Oni i bez nas imaju većinu, ali tako je napravio listu da bez njegovih partnera on nema većinu u parlamentu, a oni mu ništa nisu doneli u broju birača. Bilo bi bolje da obrati pažnju na njih, a i na ljude iz svoje stranke - rekao je tada lider SPS-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading