Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković: Đilas o fašizmu - a vređa sve koji ne misle kao on

Autor: Tanjug

Vesti

20.12.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke kritikovao je Dragana Ðilasa zbog toga što, kako kaže, nastavlja sa obmanama i napadima na predsednika Aleksandra Vučića, SNS, kao i na pojedine medije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Ðilas će ostati upamćen kao najgori gradonačelnik u istoriji Beograda, tvrdi u saopštenju za medije Mirković i pominje dug od 1,2 milijarde evra, 15.000 tužbi roditelja zbog duplo naplaćivanih cena vrtića, kao i uništen Pionirski grad, dok su istovremeno, dodaje, njegove firme ostvarile profit od 500 miliona evra.

- Sva Ðilasova bahatost se oslikava u poslednjoj aferi gde je zagradio požarni put i na taj način ugrozio bezbednost ljudi i privatizovao javnu garažu u Požarevačkoj ulici - navodi Mirković. 

Ðilas govori o fašizmu, komentariše Mirković, a on je "taj koji poziva na silovanje i vešanje Ane Brnabić, Aleksandra Vučića, Dijane Hrkalović, Barbare Životić, Ivane Vučićević, i vređa sve ljude koji misle drugačije od njega.

Mirković zaključuje da se upravo Ðilas zalaže za fašizam. 


S druge strane, kako kaže, Vučić i SNS imaju punu podršku građana, što su poslednji izbori i pokazali, i za njih su najbitniji poverenje i bolji život svih građana Srbije.

Ðilas je danas u autorskom tekstu za Vreme kritikovao aktuelnu vlast, ali i one koji nisu podržali prethodna dva protesta opozicije u Beogradu, tvrdeći da su to demonstracije protiv vlasti "koja ima ozbiljne obrise fašizma i koja je spremna na sve".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading