Vredi se osigurati i skijati

Autor: Republika

Vesti

14.11.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme letovanja deluje kao da je odavno prošlo i imate utisak da vam je potreban novi odmor? Već za koji dan počinje sezona skijanja, grudvanja, sankanja i šetanja po snegu – snežne čarolije za svačiji ukus.

RepublikaFoto: Promo foto
Uživajte i opustite se

Obavezni saveznik ove zime, ali i svih narednih avantura i otkrivanja sveta je putno osiguranje. Ne prepuštajte ništa slučaju i uradite sve što je u vašoj moći kako bi odmor protekao kako treba, a za to vam je potrebno veoma malo. Za samo nekoliko minuta i 4 koraka na portalu e.Triglav možete kupiti polisu putnog osiguranja. Uštedećete 20% koliko iznosi popust na kupovinu i možete bezbrižno da krenute na put. Preporuka je imati Premium pokriće sa osiguranom sumom od 30.000 evra.

Sedam od deset dana dugo planiranog odmora, bračni par je umesto na snegu proveo u lokalnoj bolnici nedaleko od skijališta. Dok je gospođa učila da skija, zadobila je prelom noge zbog čega je ostatak zimovanja morala da provede u krevetu. „Ako sam nešto naučio za tolike godine redovnog skijanja, to je da nigde ne krećem bez putnog zdravstvenog osiguranja. Sada vidim i koliko je vredno.“

Kupovina putnog osiguranja obavezan je deo pakovanja svakog savesnog i iskusnog putnika. Ne čekajte da se nešto dogodi kako biste ovu naviku uvrstili u redosled za pakovanje. Sada, kada zahvaljujući Triglav osiguranju imate mogućnost da se osigurate online, više nema izgovora da sebi dopustimo luksuz da pravimo propuste i ne osiguramo se.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading