Potresna ispovest producentkinje "Kuće od srca": Život mi je visio o koncu, iz svega ću izaći još jača

Autor: mediji, Republika

Vesti

21.10.2018

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skoro dva meseca prošla su od teške saobraćajne nesreće u kojoj je producentkinja emisije "Kuća od srca" Sandra Denda zadobila povrede opasne po život. Sandra se i dalje nalazi u bolnici, a njeno zdravstveno stanje je stabilno.

RepublikaFoto: www.facebook.com/Sandra Denda
Čudom preživela: Sandra Denda

- Svesna sam da mi je život visio o koncu. Najgori dani života su iza mene, ali znam da mi predstoji dug oporavak. Sigurna sam da ću, uz podršku porodice i prijatelja, uspeti da iz svega ovoga izađem još jača - rekla je ona.

Sandra, koja je posle saobraćajke bila u komi, preživela je nekoliko operacija, a već skoro dva meseca se nalazi u bolnici.

 

Kako je došlo do udesa?!

Automobil "opel", koji nije bio registrovan, vozila je koleginica Sandre Dende, koja, navodno, nema položeni vozački ispit.

Žena koja je bila za volanom izgubila je kontrolu u krivini na poljskom putu i sletela u kanal. Tom prilikom auto se prevrnuo na krov i prikleštio Sandru, koja je sedela na zadnjem sedištu.

Ekipa Hitne pomoći zatekla je novinarku bez svesti.

Zahvalna lekarima

- Znam da su lekari učinili sve da mi spasu život i na tome sam im neizmerno zahvalna, isto kao i mojoj porodici, prijateljima i svima koji su bili uz mene u teškim trenucima. Preda mnom je dug oporavak, ali ako sam uspela da prevaziđem ono najgore, nadam se da ću i ovaj put pobediti - rekla je Denda za Kurir i dodala da se nerado seća saobraćajke iz koje je jedva izvukla živu glavu.

 

 

Novinarka je do pre nekoliko dana bila na šok odeljenju Urgentnog centra.

- Sada se osećam bolje i konačno sam van životne opasnosti. Ipak, moje stanje i dalje mora da se prati. Najveću snagu mi ulivaju ćerke, koje me obilaze svakog dana - kaže novinarka.

Povrede na licu

Sandra je u udesu zadobila višestruke povrede, koje su joj ugrožavale život.

- Najteže povrede su joj one na licu. Lice je bilo potpuno smrskano i pod otokom. Veći deo je uspešno operisan, ali joj predstoji još nekoliko hirurških intervencija. Osim toga, Sandra je imala i povrede oka, prelom karlice i ruke, nekoliko rebara i još mnogo povreda po telu. Kada je pacijent u tako teškom i složenom stanju, onda postoji i opasnost od pojavljivanja hematoma ili tromba, o čemu smo posebno vodili računa tokom prethodnog perioda - kaže izvor iz Urgentnog centra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading