TOTALNI KOLAPS KOD JAGODINE: Kolona duga 14 kilometara, I POSTAJE SVE DUŽA

Autor: Tanjug

Vesti

04.08.2018

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na međunarodnom autoputu Beograd - Niš, kroz Pomoravlje, između Jagodine i Chuprije, kolona vozila, večeras je duga oko 14 kilometara i svakog časa je sve duža.

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Ni makac: Zastoj na auto-putu

Iz pravca Beograda, kolona se formira oko kilometar od ulaza u Jagodinu, rekli su vozači Tanjugu, na ulazu na naplatnu rampu u Jagodini, gđe je kolona vozila takođe dugačka. 

Isključujući se na ovoj naplatnoj rampi, vozači zaobilaze ovaj "čep" koji je zbog radova na kolovozu kod sela Mijatovac, voze regionalnim putem do Chuprije oko 13 kilometara i tu se ponovo uključuju na autoput.

Pojedini vozači, među kojima je večeras bio i jedan autobus sa starnim registarskim oznakam, izvlače se iz gužve, i sa četiri uključena žmigavca, zaustavnom trakom voze unazad i do kilometar, kako bi došli do izlaza za naplatnu rampu i tako, veozećio od Jagodine do Chuprije, zaobisli ovu gužvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dacha

04.08.2018 18:44

Da li je moguce da nasi putari izvode radove na autoputu u sred avgusta kad su najvece guzve!?? Ne mogu da verujem!? Gde je kraj nasim glupostima??? kraj