Minja će za desetak sati biti na operacionom stolu, a stalno pita za mamu, tetku i dedu

Autor:

Vesti

29.10.2020

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica Minja Draganić (15) koju su u utorak petorica hrabrih molera, bukvalno na filmski način, spasli iz požara koji je progutao čitav stan na Dorćolu na desetom spratu, trebalo bi vrlo brzo da bude operisana drugi put.

RepublikaFoto: printscreen


Svesna situacije u potpunosti, Minja se nalazi na intezivnoj nezi Klinike za opekotine u Zvečanskoj gde je čeka ozbiljna intervencija presađivanja kože. Dok bije svoju bitku Minja brine i o mami, tetki i dedi sa kojima je stanovala u izgorelom iznajmljenom stanu, i koji su kao i ona ostali bez svega u požaru.

- Minja nema komunikaciju sa porodicom i dečkom, jer nema mobilni telefon pošto je u intezivnoj nezi. Međutim, ona nije životno ugrožena iako ima ozbiljne opekotine,  i lekare je odmah pitala za mamu i ostatak porodice. Brine gde su našli krov nas glavom i da li imaju novac za garderobu i hranu- ispričala je za Republiku jedna od Minjinih drugarica iz škole.

Inače, Minjini drugari i njen dečko Nikola veoma su angažovani na društvenim mrežama te u dogovoru da Minjinom majkom Bojanom apeluju na sve ljude dobre volje da pomognu koliko su u mogućnosti. Osim novca, Minjinoj porodici su potrebni i topla garderoba i obuća jer im je sve izgorelo kada je upaljena slavska sveća pala dok se tinejdžerka tuširala, a drugi ukućani su bili odsutni.

Foto: pritnscreen

- Budući da su Minja i njena porodica, u jezivom požaru i za svega par minuta ostali bez ičega, svaka uplata na namenski račun je više nego dobrodošla- stoji u jednoj  od objava humanih tinejdzera, među kojima su posebno angažovani brat i sestra Petar i Nina Andrijašević.

Istovremeno, za Minju je potrebna krv, ali i da se jave donori kože koja joj je neophodna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading