MURAL ZA POKOJNOG DEJANA JOVIĆA OSLIKAN PREKO PUTA NJEGOVE NEKADAŠNJE KANCELARIJE - Gledaju ga kolege policajci kroz prozor, a i on gleda njih!

Autor: pink.rs

Vesti

07.08.2020

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Jović, zamenik načelnika Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata u beogradskoj policiji preminuo je 3. jula od posledica izazvanih koronavirusom, a sada je osvanuo njegov mural preko puta njegove nekadašnje kancelarije u PS 29. novembar.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mural

Sada njegove kolege kroz prozor gledaju Jovićev mural, a i on gleda njih!

Jović je bio jedan od pripadnika MUP koji je intenzivno radio na slučaju rasvetljavanja ubistva pevačice Jelene Marjanović na nasipu u Crvenki kod Borče.

Dejan Jović je u srpskoj policiji radio dve i po decenije. Počeo je kao obični policajac i radio u Odeljenju unutrašnjih poslova Voždovac. Više od deset godina radio je u Trećem odeljenju, gde je karijeru počeo kao inspektor, a zatim je bio šef grupe. Pre nekoliko godina postavljen je za zamenika načelnika Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata.

Svojevremeno je i Srbiju predstavljao na Crnogorskom primorju, tačnije bio je predstavnik MUP-a Srbije koji je tokom letnjih meseci bio na usluzi našim državljanima koje bi na odmoru zadesila neka nevolja. Tada je u poslovnim aktivnostima sarađivao sa kolegama iz Crne Gore.

Foto: Privatna arhiva
Mural

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading