Srpski telegraf razbio pseću mafiju: Razbežali se prevaranti iz afere "pomeranac"

Autor:

Vesti

16.06.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbijena mreža prevaranata koji su prodavali lažnu štenad pomeranca zgrćući ogromne pare. Afera koju je otkrio Srpski telegraf naterala je prodavce koji su ljudima uvaljivali nemačke špiceve, čija je cena od 50 do 100 evra, kao pomeranske, koji koštaju i do 3.000 evra, da se razbeže glavom bez obzira.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Lažni pomeranac

Mnogobrojni oglasi kojima su mamili lakoverne su povučeni, brojevi telefona su izbrisani, a umesto prodaje, odjednom se nudi poklon štenaca.

Podsetimo, izvesna Jovana i ekipa okupljena oko nje prodali su glavnom uredniku našeg lista Milanu Lađeviću lažnog pomeranca. On je podneo krivičnu prijavu i tužilaštvo je naložilo policiji da prikupi sve potrebne informacije kako bi bila pokrenuta istraga.

To je već bio dovoljan signal prevarantima da probaju da se izvuku. Međutim, s obzirom na to da su oglase davali na internetu, policija će ih naći po IP brojevima računara.

Kako saznajemo, protiv prevarantkinje Jovane podneto je još nekoliko krivičnih prijava nezadovoljnih mušterija.

Ukoliko ste i vi bili žrtva ove prevare, javite se redakciji Srpskog telegrafa na telefon 066/80-30-518.

50-100E košta nemački špic

1.000-3.000 evra cena pomeranca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading