Porodica Poli je dobila novog člana: POLI HAMMY U NOVOM PAKOVANJU

Autor:

Vesti

29.05.2020

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poli je već dugo sinonim za pileće barene kobasice u Evropi, a ujedno i najpoznatiji brend "Perutnine Ptuj". Omiljen je i obožavan više od 40 godina.

Foto: Promo foto

Ekskluzivnost i stalne inovacije su apsolutni sinonim za Poli i zato je prošle godine napravljen iskorak i predstavljeno nešto potpuno drugačije - pileća šunka Poli hammy. Pažljivo je pripremljena od 90 odsto čistog pilećeg mesa. Sočna je i mekana, prirodne boje i blagog mirisa, bez alergena i glutena.

Sada je Porodica Poli dobila novog člana - Poli hammy toast, sa novim kvadratnim oblikom i lepšim pakovanjem, baš po meri tosta. Idealan je za sve ljubitelje toplih sendviča jer konačno možemo da dobijemo savršeno složene slojeve. Dakle, od sada će vaš topli sendvič biti čisto savršenstvo i podjednak u svim kategorijama: prva medalja za odličan ukus, druga medalja za savršen izgled tost-sendviča, jer ničega neće biti ni previše ni premalo, i treća za najbolji izbor.

Isprobajte ga što pre kod kuće i ne štedite na jedinom glavnom sastojku - Poli hammy toastu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading