Ministar odbrane damama uputio čestitku za 8. mart

Autor:

Vesti

08.03.2020

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je povodom Međunarodnog dana žena koji se obeležava danas, 8. marta, uputio čestitku svim pripadnicama Vojske Srbije, rekavši da su one dostojne naslednice i čuvari tradicije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

U čestitki je ministar odbrane dodao i da su žene još pre više od jednog veka započeli svoju dugu borbu za ravnopravnost:

 

"Poštovane dame,
 
Sigurno koračajući stopama žena koje su započele borbu za ravnopravnost pre više od jednog veka, položajem koji vi danas imate u društvu u svim sferama poslovnog i uopšte javnog života dokazujete da njihova borba nije bila uzaludna.
 
Danas stojeći rame uz rame sa pripadnicima muške populacije, a negde i za korak ispred njih pokazujete da ste dostojne naslednice i čuvari ove tradicije borbe posebnog žara koji nikad ne sme biti ugašen.
 
Želim da je vas poštovanih i uspešnih dama što više među nama, da budete zadovoljne pažnjom i poštovanjem koje vam ukazujemo.
 
Srećan vam praznik!" - napisao je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading