Biković objavio peticiju: Podržite teritorijalni integritet Srbije

Autor:

Vesti

14.05.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković, koji je veoma popularan u Rusiji, postavio je nekoliko fotografija na Instagramu i objavio peticiju tražeći od pratilaca da podrže teritorijalni integritet Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Scena iz filma

Fotografiju iz filma "Balkanska međa" Biković je potpisao sa: "Nisam služio vojsku i ratovao, ali je ovo moj mandat. To je film koji će pomoći da ne zaboravimo one ljude koji su dali živote za nas u borbi za našu slobodu".

"Na drugoj slici moj deda - vojnik oslobodilačke vojske Jugoslavije i njegov prijatelj - borac Crvene armije. Fotografija je snimljena u Zagrebu 1945. godine", napisao je glumac na Instagram profilu.

Treća fotografija je pismo tog borca Crvene armije i njegova adresa sa druge strane razglednice, a poslednje reči koje su sovjetski vojnici poslali njegovom dedi bile su, kako je napisao: "Molim vas nemojte zaboraviti."

Foto: instagram.com/bikovic

- Nije zaboravljen! Hvala vam na svemu. Za vaš podvig. Nismo ništa zaboravili. Srećan Dan pobede - poručio je Biković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading